WEBHRO IT SRL

Ofera servicii IT, Suport IT, pana la comercializare echipamente hardware si software si software la comanda

SOLUTII IEFTINE SI SIGURE

WEBH.RO se orienteaza catre alegerea solutiei optime pentru fiecare client, folosind in egala masura solutii opensource si comerciale. Noi nu impunem nimic, noi doar recomandam si explicam pe romaneste clientului care este varianta cea mai buna in raport calitate/pret.

10 ANI EXPERIENTA IT

Compania a acumulat experienta in toate subdomeniile IT, oferind in acest moment clientilor sai expertiza in cele mai variate situatii si pentru cele mai complexe proiecte. Certificarile si calificarile membrilor echipei noastre, impreuna cu o paleta variata de parteneri ne permit sa asiguram servicii IT de calitate celor care doresc sa isi externalizeze intreg departamentul IT sau doar o parte din acesta.

WEBHRO IT SRL

CUI 40758030

J21/247/2019

Sediul social: Ialomita, oras fetesti

Strada costache dascalu nr.6

IBAN RON – RO40BRDE230SV43458252300

Banca: BRD.

SERVICII OFERITE DE WEBHRO IT SRL

ranspunem cele mai bune idei în site-uri Web. Website-ul tău trebuie să fie oglinda afacerii tale în mediul online, un instrument care să interacţioneze într-un mod cât mai eficient cu posibilii consumatori. Noi investim idei, timp şi pasiune, pentru a oferi un pachet complet cu servicii de web design, la care adăugăm o execuţie de excepţie şi un preţ fără concurenţă.

Te ajutăm să fii recunoscut ușor. Identitatea vizuală, pentru o afacere, este unul dintre principalii diferenţiatori. Astfel, identitatea vizuală este un pachet de servicii complet şi util creării unui plus de imagine: realizarea de sigle, logo, cărţi de vizită, plicuri personalizate, foi cu antet, realizare slogan ce inspiră profesionalism şi eficienţă!

Editare grafică și materiale pentru print. Bazându-ne pe creativitate şi experienţa în design digital, creăm orice tip de produse publicitare, pentru campaniile de promovare aferente firmei dumneavoastră: mape şi cataloage de prezentare, broşuri, pliante, afişe, bannere, prelucrari de imagini.

Folosim cele mai noi tehnologii Web. Optimizarea web este suma procedurilor aplicate siteului, pentru îmbunătăţirea poziţiei în motoarele de căutare şi creşterea expunerii la surse noi de de vizitatori. Serviciile de optimizare oferite de WEBHRO IT vizează atât clienţii noi cât şi pe cei existenţi.

Activitatea de promovare este o activitate esentiala, construita pe baza unei strategii foarte bine structurate si a unui obiectiv de business concret. Vrei sa ai un departament de marketing extraordinar, dar iti este greu sa gasesti oameni specializati? Daca ai ajuns aici, atunci inseamna ca totusi a venit momentul sa apelezi la instrumentele marketing. Felicitari! Vrei sa pregatesti o campanie? Ai o oferta speciala si vrei sa o faci cunoscuta? Promotia ta nu a avut impactul dorit? Fii diferit fata de concurenta ta! Ne angajam sa devenim partenerul marketing favorit

Fie că sunteţi developer, fie că deţineţi un magazin online sau blog cu trafic mare, alegerea unui server VPS WEBH reprezintă cea mai bună opţiune. Serverele VPS cu administrare si backup incluse, uptime-ul garantat de 99,9% sunt soluţia perfectă pentru multe tipuri de aplicaţii.